Verhuur info

Ons Scoutinggebouw “De Boelenbeem” wordt aan groepen kinderen met hun begeleiders voor een dag, een weekend of langer verhuurd. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de verhuurder om de mogelijkheden te bespreken om ons gebouw te huren voor bijvoorbeeld een cursus, workshop of vergadering. Wij zijn en blijven een Scoutinggebouw; verwacht geen luxe maar, een basisvoorziening in een gebouw in het centrum van Nederweert.

Voor informatie over de verhuurmogelijkheden vul het formulier in. Kijk hier voor meer informatie over de verhuurvoorwaarden.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk laten we je graag het gebouw zien. Bekijk ook de foto’s van het gebouw en de plattegrond.

Het gebouw

Ons Scoutinggebouw, ‘De Boelenbeem’, bestaat uit 2 gebouwen. Het woonhuis is het voorste gebouw op het terrein en hier bevindt zich de keuken, een toilet en twee extra ruimtes bijvoorbeeld te gebruiken als staflokaal. Het andere gebouw, de blokhut bestaat uit 2 verdiepingen. De benedenverdieping bestaat uit een zaal inclusief tafels en stoelen, doucheruimte en 2 toiletten. De bovenverdieping is een grote zolder, waar maximaal 40 personen mogen slapen. De inrichting van de blokhut is eenvoudig en, zoals dat heet, ‘Scoutproof’. Er zijn geen bedden. Overnachten kan op eigen luchtbedden/matrassen in het de blokhut. Buiten is een ruim speelterrein.

Verhuurmogelijkheden

Als je op zaterdag aankomt, is het gebouw vanaf 13.00 uur vrij tot uw beschikking. Op weekdagen is ‘De Boelenbeem’ vrij om te huren. Bijvoorbeeld in dagdelen, een aantal dagen (of weken) of voor langere periodes achtereen. Wensen zijn bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij de contactpersoon verhuur verhuur@scoutingnederweert.nl

De omgeving

Ons clubgebouw ‘De Boelenbeem’, staat midden in het dorp, op loopafstand van het centrum van Nederweert. Parkeergelegenheid is op loopafstand van ons gebouw. Bij het gebouw is een ruim speelveld om spelletjes te organiseren. Het dorp ligt aan de snelweg A2 en is zeer makkelijk bereikbaar. Er zijn voldoende voorzieningen, diverse supermarkten, speciaalzaken en horecazaken. Net buiten het dorp is het Limburgs openluchtmuseum Eijnderhoof te bezoeken en is nationaal park De Groote Peel een echte aanrader. Uiteraard is er nog veel meer te beleven; de verhuurder kan u tips geven.

Winkelmandje