Vrijwilliger, sponsor of donateur?

Ben jij degene die Scouting Nederweert een warm hart toedraagt en ons wilt ondersteunen? Dat kan op verschillende manieren; als vrijwilliger, sponsor of donateur.

Vrijwilliger

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of heb je misschien bestuurlijke kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan is Scouting Nederweert op zoek naar jou! Stuur ons een berichtje via de contactpagina en wij nemen dan snel contact met jou op.

Om Scouting Nederweert op een gezonde manier te laten groeien zijn wij ook nu op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Om je een idee te geven welke functies momenteel openstaan klik je hier voor de vacatures

Sponsor

Wil jij scouting Nederweert helpen of steunen? Met een financiële bijdrage of een dienst? We bespreken graag de mogelijkheden met je! Een kort berichtje op de contactpagina is voldoende. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Donateur

Wel verbonden blijven aan Scouting Nederweert, maar liever geen actieve rol als vrijwilliger vervullen? Word dan donateur! Als donateur geef je Scouting Nederweert een steuntje in de rug en draag je bij aan het realiseren van mooie projecten en de ontwikkeling van het Scoutingspel. Je kunt direct donateur worden. Een aanmelding via de contactpagina is al voldoende.

Gratis sponsoren?!

Vanaf nu is het voor iedereen die Scouting Nederweert een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Gratis sponsoren? Dat klinkt een beetje tegenstrijdig nietwaar? Toch is het mogelijk met SponsorKliks. SponsorKliks is een concept waarmee jij als lid, maar ook familie, vrienden en andere betrokkenen de vereniging kunnen sponsoren door middel van het doen van reguliere internetaankopen. Je hoeft niet méér via internet te kopen, een ‘extra klik’ tijdens jouw proces van aankoop is voldoende.

Hoe werkt het dan? Als jij via deze link iets koopt, bijvoorbeeld bij Coolblue, MediaMarkt, Greetz, About You of Bol, dan ontvangt Scouting Nederweert geld van SponsorKliks. De link brengt je naar de site van SponsorKliks, vereniging Scouting Nederweert. Kies vervolgens jouw winkel en bestel het product. Zo simpel is het! Jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar “gratis sponsoren”. Kortom, je zou ons hiermee geweldig kunnen steunen. Met dit geld kunnen wij (nog meer) leuke dingen doen voor de leden. Doe jij ook mee? Super tof!

Dankjewel alvast namens iedereen van Scouting Nederweert.

Winkelmandje