Vrijwilliger

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of heb je misschien bestuurlijke kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan is Scouting Nederweert op zoek naar jou! Ga dan naar onze contactpagina.

Donateur

Heeft u een warme band met Scouting en wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van meiden en jongens in Nederland? Word dan donateur! Als donateur van het Scouting Nederland Fonds geeft u Scoutinggroepen een steuntje in de rug en draagt u bij aan het realiseren van mooie projecten en de ontwikkeling van het Scoutingspel. U kunt direct donateur worden. Voor meer informatie zie de website van Scouting Nederland.

Ben je enthousiast geworden en wil je jeugdlid, vrijwilliger of sponsor worden bij Scouting?
Ga dan naar onze contactpagina.