Nieuwe locatie en gebouw

Na vele jaren zoeken naar een geschikte locatie voor land- en waterscouting in Nederweert, is op 18 september 2021 een overeenkomst getekend door Gemeente Nederweert, Scouting Nederland en Scouting Nederweert om een scoutcentrum te ontwikkelen aan de Kanalenviersprong te Nederweert.

Op bijna 4Ha wordt voor Scouting Nederweert een nieuwe blokhut en speelterrein gerealiseerd, en een labelterrein voor Scouting Nederland. Dit labelterrein, scoutcentrum de Viersprong, zal in de toekomst een kampeergelegenheid zijn voor andere Scoutinggroepen uit binnen- en buitenland en ook voor andere (jeugd-)verenigingen, lokaal en regionaal.

Deze ontwikkelingen worden ondersteund door Gemeente Nederweert, Scouting Nederland en de inzet van vele vrijwilligers. Waar nu nog akker is zal in komende jaren nieuwe natuur worden ontwikkeld, een blokhut gebouwd en een prachtige locatie ontwikkeld.

Ben je geïnteresseerd of wil jij je ook inzetten voor dit mooie project, stuur dan een mail naar nieuwbouw@scoutingnederweert.nl

 

 

Impressie van het tekenen van de intentieverklaring op 18 september 2021

Winkelmandje